marți, 11 septembrie 2012

What if..

Si se zbate,din rasputeri sa nu mai auda si sa nu mai simta nimic,sa treaca peste toti si toate,sa.i fie bine,o mine de povesti despre ratare,iar ea era ultima incercare.
Crede ca odata cu tigara rupta,s.a rupt si lumea,dandu.i nastere unei noi lumi,lume ptr cei ca el,care danseaza intr.un ritm monoton,dar nu realizeaza ca se afla tot in aceeasi lume,a lui,a noastra,a tutoror..
Adu.ti de aminte cum plangea la usa casei tale,vrand sa.si ceara lumea cu voi inapoi,caci acolo ea se simtea in largul ei,era capabila sa te iubeasca asa cum meriti,nu e nebuna,stie ca doare,dar se incearca singura,are zile proaste ca orice lume fara ambalaj.
Si daca ai uita de alte tipuri de tigari, fumeaza.o doar pe a ta,si lasa ca farmecul ei sa te cuprinda tot,sa simti ceea ce simteai odata,chiar daca e dintr.un nou pachet,intr.un alt timp decat cel care a fost. O sa te faca sa simti placerea de odinioara,cand te uitai la fumul care pleaca din gura si sperai la mai bine,si vei vedea senzatia de sfarsit,de sfarsit de pachet. Se termina,dar dimensiunea Universului continua,o sa schimbi drumul cu autobuzul,o sa mergi,o sa te opresti,o sa fumezi si o sa te incrunti pana cand..o sa dai de ea,si o saruti apasat,atat de tare incat sa uite de durerea care o apasa de ceva vreme,de cand a plecat de la tine plangand,dezamagita ca n.ai primit.o la tine in casa,in bratele tale care o ocroteau mereu si ii aratau cat de calda si blanda e lumea.
Esti bolnav,dar inarmat cu un suflet in acordul unei chitari,iar atunci cand cauti marea in pahar,privesti ca fiind acolo,pe plaja langa mare,simtind o placere imensa,1,2,3 si esti ca nou,cu o noua viziune,un nou inceput,cu toate ca tigarile sunt cu tine,si placerile de atunci te pandesc si acum,dar marea..te spala si te sareaza.
Caci ti.e dor sa fii adorat si sa impartasesti ganduri la o tigara buna si o cafea,unde nimeni nu te intreaba de ce? cum? cand?,si nimic nu.ti va sta in cale,esti liber.
Adorat de multe,dar niciuna nu are puterea uneia,care inca se zbate cum numai ea stie sa alergi catre fericire si sa o iubesti,desi acum nu sti cine e,ce vrea,dar iti place caci are personalitate puternica,precum razele de soare care te mangaie puternic in miez de vara.
N.ai cuvinte atunci cand incerci sa vorbesti despre ea,caci privirea ei iti strangea coastele si te pierdeai in durerea provocata,ingerul pe care l.ai asteptat,e aici,dar are o mie si una de portiuni,unele netezite de
sentimente frumoase,altele pline de incertitudini.
Las.o,si traieste momentele ce vin,chiar daca totul ti.e incert,te invarti intr.un alt haos decat cel cu care era obisnuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu