marți, 18 septembrie 2012

Tichi-tichi-tac!


Ma simt cum nu ma simt. Unii au plecat,altii au ramas. Putini sunt cei care ma stiu cu adevarat,chiar foarte putini. Cu totii purtam niste masti,mai mult sau mai putin dragute. E atat de tragic cand vezi oamenii ipocriti,si cu toate te chinui sa.i suporti,desi nu ar trebui,dar fiind un suflet bun,unu la o mie te chinui.
E ceva ce ma face sa vad ca unele usi se inchid si usor,nu numai ca se trantesc,si chiar daca imbatranesc,tot locul acela il au. Ca lumea asta nu are nici o influenta asupra mea,numai daca o lasi si vrei. Si are dreptate,nimeni nu poate sa.ti zica ce sa faci,ca pana la urma,tot dupa tine faci.
Am o acadea,o tin in dulap de 1 ani si ceva,si nu vreau sa o sparg,desi e ciobita un pic,am sa o pilesc,sa.i dau o noua forma,si apoi nu am sa o mai ranesc. E colorata,tipicele colori ptr acadelele copilariei,da.mi place foarte mult,si nu cred ca am sa o mananc de graba. Am sa o las acolo,poate apuca copiii mei sa o vada,cata imaginatie. Nu am sa o stric,ca.mi place prea mult. Sunt asa de egoista,nu am sa o impart cu nimeni ptr ca e cea mai delicioasa candy ever.
E rotunda,culorile de pe ea sunt amestecate,dar bine evidentiate. Poate pe parcursul anilor se vor sterge din culori,dar nu conteaza. Gustul de odinioara tot o sa ramana si o sa.mi provoace mari placeri. Am sa incerc cat de des sa.i schimb ambalajul,sa fie proaspata de fiecare data cand o iau in mana,sa se simta si ea rasfatata,iar turta dulce din coltul dulapului o sa.i tina de urat. Ador turta aceea,are o forma pe cat de ciudata,pe atat de frumoasa. E si ea in ambalajul ei transparent,e unica ca nu am mai vazut astfel de turta dulce.
Pe margini are un contur cu glazura de ciocolata alba,am sa am grija sa nu.l stric atunci cand o iau sa ma uit la ea,are glazura de ciocolata neagra apoi,care.i contureaza ochii,nasul,si nasturii de la asa zisul cardigan. Peste nasturii cartiganului sunt puse niste bilute care sunt bomboane mici colorate,iar ochii tot din bomboane de culoare verde. E asa de dragalasa,are o privire ce ma face sa ma simt rasfatata,mereu ocrotita si iubita desi e doar o turta dulce. 
Vorbesc ca o copila,si stii ce?! Ma simt ca atare,am sa o iau cu mine cand pornesc in lume,sa nu ma simt singura,sa am cui sa.i vorbesc si cui sa ma plang. Cu siguranta ca o sa ma faca sa ma simt mai bine.
       -Turta,nu.i asa ca esti doar a mea?
Acadeaua si turta dulce alcatuiesc un jumatate dintr.un intreg..dar cealalta jumatate unde e oare?
  Stii,cealalta jumatate e la mine,o detin eu,si impreuna cu minunatiile astea doua ce.mi fac viata mai colorata alcatuim un intrg.
Slow inspiration

           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu